arrow_drop_up arrow_drop_down
Fabian Ruijgrok spreker seminar depressie

Je bent niet je depressie

Je bent veel meer dan dat!

Fabian Ruijgrok spreker seminar depressie

Je bent niet je depressie

Je bent veel meer dan dat!

Mijn missie is een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen die worstelen met depressie in Nederland

Je bent niet je depressie is er om jou van mens tot mens ondersteuning te bieden bij jouw worsteling met depressie. Dat doe ik door middel van blogs, webinars, mijn boek en online programma. Ik heb zelf twaalf jaar geworsteld met depressie en juist die ervaring maakt dat ik anderen écht begrijp. Nu, achteraf kan ik zeggen dat ik daar dankbaar voor ben. Ik heb zoveel lessen mogen leren in die twaalf jarige worsteling. Achteraf vielen voor mij veel dingen op z'n plek in mijn leven. Met die wijsheid, ervaringen, passie en verlangens wil ik zinvol bijdragen, zodat ik een wezenlijk verschil kan maken voor andere mensen in hun worsteling met depressie.

Ik kan weer genieten en voel me een gelukkig mens. En dat gun ik jou ook!

Gaan in Vrijheid en Liefde

Fabian Ruijgrok gooide het roer om nadat hij zijn grootste jongensdroom, gaan in vrijheid gedurende een wereldreis, had waargemaakt. Hij had tijdens die reis de afspraak met zichzelf gemaakt niet meer terug te willen naar zijn oude leven. Het leven waarin hij zich gevangen voelde in de ratrace. Wat wilde hij dan wel? In vrijheid doen wat hem gelukkig maakt en zinvol bijdragen aan een liefdevollere wereld. Hij besloot zijn leven aan te passen op wat hem daadwerkelijk gelukkig maakte. Liefde en Vrijheid. Tijdens het reizen ontstond het idee om een boek te schrijven. Niet veel later begon hij met creëren waarvan dit alles nu het resultaat is. In 2020 lanceerde hij officieel Je bent niet je depressie. Waaronder zijn boek en niet veel later de eerste editie van zijn online programma. Beide initiatieven blijken een groot succes en hebben een positief resultaat bij de mensen die worstelen met depressie. En hij is nog maar net begonnen, dit is zijn grootste levenswerk en missie <3 
Fabian Ruijgrok depressie vrij

Dit is wat ik je kan aanbieden

boek depressie van overleven naar leven

Boek - Depressie van overleven naar leven

In het boek neem ik je mee in mijn levensverhaal en twaalf jarige worsteling met depressie. Ik deel hierin mijn inzichten, processen en ervaringen. Mensen zijn geraakt door mijn verhaal.
Online programma eerste hulp bij depressie

Programma - Eerste Hulp Bij Depressie

Wil jij met jezelf aan de slag en kan je daarbij hulp gebruiken? Ik heb een compleet waardevol programma ontwikkeld om mensen te helpen in hun worsteling met depressie.

Wat anderen ervaren hebben

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Herkenbaar & Inspirerend
Wauw, wat een herkenning! Dit boek zorgt ervoor dat ik weer een stapje dichter bij mijzelf ben gekomen door het stellen van de juiste vragen aan mijzelf. Dankjewel!
boek depressie lees ervaring Samantha
Ms. Nameless
Add Your Stars
Het voelde echt als een cadeautje
Het online programma was veel meer dan mijn verwachting. Dat er met regelmaat een mooi mens voor ons klaar zat met de beste intenties, dat was heel fijn!
online programma eerste hulp bij depressie ervaring Elske
Ms. Nameless
Add Your Stars
Zo mooi verwoord
Ik deelde het met mijn familie, vrienden en collega's op het werk en er ontstonden mooie gesprekken, dankjewel Fabian.
boek depressie lees ervaring Danielle
Ms. Nameless
Add Your Stars