vrij van depressie

Leef elke dag met vertrouwen, passie en energie!

Neem de controle over je dag en creëer je beste leven ooit

Ga nu aan de slag met jouw ochtendritueel


Helpen

Begeleiding

Persoonlijke begeleiding en een hechte community
richting

Bouw aan je toekomst

Samen bouwen we aan wat je wilt bereiken, voelen en doen
ontspan

Bloei weer op

Leer je hoe je meer ontspanning en energie kunt ervaren

Hoe voelde jij je toen je wakker werd vanmorgen?

Wist je dat... je ochtendritueel jouw succes en geluk bepaalt?


Sprong je direct vol energie uit bed en kon je niet wachten om de dag te beginnen? Of voelde je je gestrest, moe, misschien zelfs angstig over de dag?


Als je bent zoals de meeste mensen, voelde jij je waarschijnlijk moe en gestrest...

Dat gevoel bepaalt de rest van je dag. De meest gelukkige en succesvolle mensen, voelen zich heel anders als ze wakker worden.


Als dat hierboven klinkt zoals jij, blijf dan lezen. Laat je ochtenden geen dag van vermoeidheid en stress meer veroorzaken!


Mijn naam is Fabian Ruijgrok en ik ga je laten zien hoe een eenvoudig, alledaags ochtendritueel, alles in je leven kan veranderen.


Laat het me je uitleggen...

ervaring suus kickstart je dag

''Bij het opstaan in de ochtend stond ik soms al 2-0 achter door vermoeidheid en haast om naar mijn werk te gaan. Dit zorgde vaak al voor een negatieve sfeer gedurende de hele
dag. Hierdoor ging ik op onderzoek uit hoe ik dit zou kunnen verbeteren en kwam ik  “ Kickstart je dag” tegen.


Het was wennen om iedere dag aan het begin van je dag 20 min voor jezelf te nemen, maar al snel merkte ik dat het echt helpt om je dag goed te starten. Vooral het even stil te staan bij je zelf, hoe je je voelt en het doen van de ademhalingsoefeningen zorgden er voor dat ik meer ontspannen de dag in ging.


Mijn dag verloopt hierdoor veel positiever en ik voel dat ik meer aan kan. Zelfs mijn naaste collega's merkte dat ik veel relaxter binnen kwam. Voor mij is het bijbehorende kickstart je dag dagboek ook belangrijk, omdat ik merk dat als je je doelen voor die dag opschrijft ze beter blijven hangen. Je kunt ze dan ook aan het eind van de dag bekijken en blij worden dat je ze behaald hebt en er weer van leren voor de volgende dag.


Het is nu een vast onderdeel van mijn dagroutine geworden en ik vertel het vaak aan anderen en stimuleer ze dit ook te doen.''

Suus
Slecht kunnen slapen

Je kunt elke ochtend gelukkig en voldaan wakker worden

Ik geloof dat hoe jij je 's ochtends voelt en de manier waarop je aan je dag begint, de rest van je dag bepaalt. Of op zijn minst beïnvloedt.


Twaalf jaar lang stond ik dagelijks op met een rotgevoel. Het liefst bleef ik de hele dag in bed liggen. Ik was een depressief wrak. Als je net zo bent als ik, ben je reactief vanaf het allereerste moment.


Je drukt op de snooze-knop voordat je wakker wordt. Stress overvalt je voordat je de dag begint. De druk om alles gedaan te krijgen vandaag zorgt ervoor dat je niet van de ochtend kunt genieten. Gepieker over wat de dag zal brengen begint. Een uitgeput gevoel overvalt je.


Maar als je elke ochtend in een reactieve toestand bent, zul je nooit je doelen bereiken. Je vermogen om te bereiken waarvan je droomt, wordt beperkt. En dat maakt je niet bepaald gelukkiger. Logisch ook.


Wat mij zelf het meest heeft geholpen om uiteindelijk het geluk in mijn leven weer terug te vinden, is een krachtig ochtendritueel. Waarom?


Hoe jij je tijd in de ochtend doorbrengt, heeft de kracht om je leven te veranderen.


Nu denk je misschien: 'oké, béétje overdreven Fabian...'  Maar juist dan daag ik je uit om mijn ochtendritueel te proberen. Ik stond namelijk ooit in jouw schoenen.


Met mijn krachtige ochtendritueel begin jij je ochtenden vol energie, opwinding en vreugde. Start jij je dag proactief. De tools die je bij dit ochtendritueel krijgt, geven je vertrouwen in alles wat je doet.


Geen druk meer, geen stress meer en het gevoel dat je gedachten de baas over jou zijn... de hele dag door. Deze aspecten conditioneren je om jouw gelukkigste leven te leiden, zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Geloof me, je wilt niet meer anders.

Super waardevol!

"Ik ben zo blij dat dit ochtendritueel op mijn pad is gekomen. Vroeger kwam ik moeizaam uit bed, maar hierdoor begin ik met veel meer zin aan mijn dag, dankjewel!"

Lisa

Heerlijk in mijn vel!

"Door het Kickstart Je Dag programma zit ik veel lekkerder in mijn vel omdat ik doelgericht bezig ben, waardoor ik veel meer gedaan krijg en kan genieten in het hier en nu."
ervaring deelnemer online depressie programma

Wouter

Elke dag een goede start

"Ik wist niet dat een goede start van de dag zo'n verschil kon maken in hoe je je gedurende dag voelt. Ik raad dit ochtendritueel iedereen aan!"


boek depressie leeservaring randy
Jimmy

Win de ochtend, win de dag

Het Kickstart Je Dag ochtendritueel helpt je aan de hand van drie essentiële elementen om steeds meer rust te ervaren, je dromen waar te kunnen maken en weer te genieten van het leven.

ontspan

Ontspanning

Door middel van ademhalingsoefeningen en meditaties leer je hoe je meer ontspanning en energie kunt ervaren. Tijdens deze meditaties en oefeningen word je begeleid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.
richting

Richting

Vervolgens gaan we samen richting geven aan wat je wilt bereiken, voelen en doen. Dat doen we door middel van mindset technieken en een affirmatie & intentie te bepalen. Ook houd je het speciale Kickstart Je Dag logboek bij.
Helpen

Begeleiding

Tijdens het gehele programma word je begeleid door mijzelf, maar daarnaast is er ook een hechte Kickstart Je Dag community. In die community kun je al jouw vragen stellen en kom je in contact met andere deelnemers.
€ 89,-
€ 39,-

Het Kickstart Je Dag Programma

Dit krachtige ochtendritueel helpt je om:


✅ Fysiek fit te zijn
✅ Meer energie te hebben
✅ Je levendig te voelen
✅ Je beste leven te leiden

En het allerbelangrijkste: een geweldig gevoel van levendigheid en voldoening te ervaren!

Je leven is nooit meer hetzelfde...

👉 Vol vertrouwen werken aan je doelen, dankzij begeleidende video's met meditaties en ademhalingsoefeningen


👉 Programmeer je onderbewuste voor meer succes in je leven met speciale visualisaties, intenties en affirmaties die je helpen om te bereiken wat je wilt


👉 Slaap beter dan ooit dankzij mijn unieke avondritueel en ervaar meer helderheid en focus


👉 Bonus: Ontvang het kickstart je dag logboek waarin je al je processen en inzichten bijhoudt zodat je er optimaal van groeit


👉 Bonus: Toegang tot de besloten online community waarin je al je vragen kunt stellen en in contact kunt komen met andere helden van de ochtend 💪

ervaring kickstart je dag Kai

Kai

"een geestelijke en lichamelijk bodyscan ineen" 

Sinds kort ben ik met het Kickstart je dag programma begonnen en het heeft mij geholpen om weer uit een dipje te komen. Ik heb zelf ADD en ervaar met regelmaat stemmingswisselingen, wat soms richting een depressie lijkt te gaan. Dit heeft mij ook doen besluiten om mij in te schrijven voor jou programma en met resultaat. Ik ben zekerder en zit weer beter in mijn vel. Ook ervaar ik zowel bewust als onbewust dat het stellen van doelen en het benoemen van de affirmaties regelmaat en houvast geven. Ik ervaar ook dat ik mij bewuster ben geworden van mijn negatieve gedachten en probeer deze gedachten (als het lukt) te relativeren. Meer bewustworden zonder altijd maar door te gaan op de automatische piloot. Het programma met de daarbij behorende oefeningen maakt het tot een prettig geheel, een geestelijke en lichamelijk bodyscan ineen!
Fabian Ruijgrok

In slechts 7 dagen zal je transformeren op elk gebied van je leven

Je lichaam, je geest, je emoties, je bedrijf of carrière, je relaties. Al deze gebieden in je leven zullen voorgoed positief veranderen dankzij dit krachtige ochtendritueel.


Dankzij dit simpele, maar effectieve ochtendritueel ben je ontspannen en ervaar je rust. Je stroomt over van de energie om te doen wat je gelukkig maakt en doordat jij nu anders in het leven staat, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. 


Je zal ervaren dat een geweldig leven, waarin jij al je dromen kunt waarmaken binnen handbereik is.

niet in overlevingsstand

Jouw geluk en succes in het leven begint bij jou!

Door nu aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een krachtig ochtendritueel, hoef je niet langer in strijd te blijven met het leven. 


Zorg ervoor dat je niet langer met tegenzin aan je dag begint. Maak een einde aan al die vermoeiende dagen vol stress. Laat deze kans om voor eens en altijd grip te krijgen op het leven niet liggen.


Creëer je beste leven ooit!

boek depressie leeservaring Angela

Joelle

"Wauw, wat een waardevol ochtendritueel!" 

"Wauw, wat een waardevol ochtendritueel! Ik pas mijn eigen ochtendroutine toe naar mijn behoefte op dat moment. Ik ervaar nu veel meer rust gedurende de dag en een voldaan gevoel als ik naar bed ga."

Wat als het tóch niet is wat ik ervan verwacht?

Als het Kickstart Je Dag programma niet doet wat ik je beloofd heb, krijg je jouw gehele investering in dit programma terug. Je profiteert namelijk van een 14 dagen, niet goed, geld terug garantie.


Je kunt alles wat ik je aanbied uitproberen en overal toegang toe krijgen – helemaal zonder risico.