ochtend kickstart sessie

Wil jij weer voluit genieten van het leven?

Win de ochtend, win de dag!


Helpen

Begeleiding

Persoonlijke begeleiding en een hechte community
richting
Samen bouwen we aan wat je wilt bereiken, voelen en doen
ontspan
Leer je hoe je meer ontspanning en energie kunt ervaren
hoe word jij wakker

Spring je meteen uit bed of heb je helemaal geen zin in een nieuwe dag en heb je de hele nacht liggen piekeren?


Dan ben je waarschijnlijk doodop. Dat zware gevoel is ‘s ochtends het ergst. De dag moet nog beginnen, maar je voelt je intens somber. Uit bed komen voelt als een enorme taak.


De rest van de dag fleur je langzaam maar zeker wel weer iets op, maar je kunt dat zwaarmoedige gevoel maar moeilijk van je afschudden. Je hebt het gevoel altijd maar te moeten strijden. In strijd met jezelf. Met het leven. 


Je verlangt maar naar één ding: rust!

Help jezelf om die rust weer te ervaren
Slecht kunnen slapen

Mijn ochtenden waren ook altijd het zwaarst. Twaalf jaar lang stond ik dagelijks op met een rotgevoel. Het liefst bleef ik de hele dag in bed liggen. Ik weet hoe onbeschrijfelijk zwaar een depressie is.


Toen ik worstelde met depressie zat ik enorm in de knoop met mezelf. Ik was het overzicht volledig kwijt. Hierdoor gleed ik steeds verder in een diep, donker dal. 


Ik kreeg te maken met lange wachtlijsten en meer dan 30 verschillende behandelaren. Het was een chaos en ik leek het te verliezen van alle dagelijkse pijn die ik voelde. Ik kon het niet meer alleen, ik had hulp nodig.


Een van de dingen die mij het meest heeft geholpen om uiteindelijk het geluk in mijn leven weer terug te vinden, is een krachtig ochtendritueel. Waarom?


Omdat ontspannen opstaan helpt om ontspannen je dag door te komen. Het zorgt voor overzicht. Voor meer rust, helderheid en bewustwording. 


Zodat je uiteindelijk met een dankbaar en voldaan gevoel in slaap valt aan het einde van de dag!

Super waardevol!

"Ik ben zo blij dat dit ochtendritueel op mijn pad is gekomen. Vroeger kwam ik moeizaam uit bed, maar hierdoor begin ik met veel meer zin aan mijn dag, dankjewel!"

Lisa

Heerlijk in mijn vel!

"Door het Kickstart Je Dag programma zit ik veel lekkerder in mijn vel omdat ik doelgericht bezig ben, waardoor ik veel meer gedaan krijg en kan genieten in het hier en nu."
ervaring deelnemer online depressie programma

Wouter

Elke dag een goede start

"Ik wist niet dat een goede start van de dag zo'n verschil kon maken in hoe je je gedurende dag voelt. Ik raad dit ochtendritueel iedereen aan!"


boek depressie leeservaring randy
Jimmy

Win de ochtend, win de dag

Het Kickstart Je Dag ochtendritueel helpt je aan de hand van drie essentiële elementen om steeds meer rust te ervaren en weer te genieten van het leven.

ontspan
Door middel van ademhalingsoefeningen en meditaties leer je hoe je meer ontspanning en energie kunt ervaren. Tijdens deze meditaties en oefeningen word je begeleid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.
richting
Vervolgens gaan we samen richting geven aan wat je wilt bereiken, voelen en doen. Dat doen we door middel van mindset technieken en een affirmatie & intentie te bepalen. Ook houd je het speciale Kickstart Je Dag logboek bij.
Helpen
Tijdens het gehele programma word je begeleid door mijzelf, maar daarnaast is er ook een hechte Kickstart Je Dag community. In die community kun je al jouw vragen stellen en kom je in contact met andere deelnemers.
€ 77,-
€ 47,-

Het Kickstart Je Dag Programma

- Een digitaal Kickstart Je Dag logboek

- Begeleide ochtendmeditaties

- Gratis toegang tot de Kickstart Je Dag community

- Mindset technieken

- Ademhalingsoefeningen

- Een plan voor wat je wilt bereiken, voelen en doen

tijd om te leven

Tijd om weer te gaan leven!

Stel je voor dat je weer kunt genieten van het leven en de mensen om je heen. Dat je het gevoel hebt dat je weer een keuze hebt. Dat jij jezelf accepteert en het jezelf gunt om de richting op te gaan die jij wilt.


Je innerlijke balans is hersteld. Je kunt meer ontspannen en rust ervaren, hebt meer energie om te doen wat je gelukkig maakt en doordat jij nu anders in het leven staat, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. 


Je ervaart vrijheid en geluk. Je gaat weer leven!

niet in overlevingsstand

Blijf niet hangen in de overleefstand 

Door nu aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een krachtig ochtendritueel, hoef je niet langer in strijd te blijven met het leven. Je hoeft je niet langer onbegrepen te voelen, je mag afscheid nemen van de schaamte, de schuld, het verdriet en de boosheid.


Met het Kickstart Je Dag ochtendritueel voorkom je dat je steeds verder van jezelf komt te staan, waardoor je steeds minder gaat voelen en dus ook niet meer van de leuke dingen en ontspannende momenten kunt genieten.


Voorkom dat je nog langer vast blijft zitten in deze uitputtende strijd!

boek depressie leeservaring Angela

"Wauw, wat een waardevol ochtendritueel!" 

"Wauw, wat een waardevol ochtendritueel! Ik pas mijn eigen ochtendroutine toe naar mijn behoefte op dat moment. Ik ervaar nu veel meer rust gedurende de dag en een voldaan gevoel als ik naar bed ga."

Help jezelf om weer voluit van het leven te kunnen genieten

Doe mee met het Kickstart Je Dag Programma