Ben je je negatieve gedachten ook zo zat?!?

Die kritische stem die je vertelt dat je waardeloos en niet goed genoeg bent...

Heb je dagelijks veel last van negatieve gedachten? Staat je hoofd 24/7 aan? Voelt het alsof je geen controle hebt over je negatieve gedachten en zak je steeds dieper weg in pijnlijke gevoelens van hopeloosheid, wanhoop en mislukking. 


Mijn naam is Fabian Ruijgrok en ik heb 12 jaar geworsteld met depressie. Eén van de moeilijkste dingen waar ik dagelijks mee te maken had waren mijn negatieve gedachten.


Gedachten die 24/7 door mijn hoofd gingen waren onder andere:

  • Ik word nooit meer beter
  • Ik ben een mislukkeling
  • Waarom moet mij dit overkomen?
  • Ik ben het niet waard
  • Wat heeft het leven nog voor zin?
  • Ik kan het niet
  • Ik ben niet goed genoeg


fabian depressie


'Je moet eens wat positiever denken' was een veel voorkomend advies die ik van veel mensen kreeg. Een advies die juist averechts werkte op mijn gemoedstoestand en een advies waar ik weinig mee kon. Want hoe doe je dat concreet in de praktijk?

Ik besloot om op onderzoek te gaan. Wat maakte dat ik gedurende de hele dag negatieve gedachten had en hoe kon ik daar verandering in aanbrengen?


Want dat is wat ik wilde, verandering! Ik wilde niet op deze manier oud worden. Mezelf dag in, dag uit kwellen met deze negatieve gedachten. Gedachten die veelal alleen maar leidde tot hopeloze, verdrietige, sombere, angstige en uitzichtloze gevoelens.


Het onderzoeken en het in kaart brengen van mijn negatieve gedachten creëerde meer bewustwording. En die bewustwording zorgde ervoor dat ik meer open kon staan voor andere mogelijkheden en nieuwe manieren van waarnemen. Hierdoor kreeg ik steeds meer invloed op mijn negatieve gedachten.


Zo kon ik deze daadwerkelijk veranderen naar een veel nauwkeuriger en realistischer beeld van de situatie, wat mijn gedachten ten goede kwam. En wat indirect ook positieve invloed had op mijn gevoel als ook mijn gedrag.


Het was geen gemakkelijke weg, maar wel een weg die veel meer mogelijkheden, plezier, rust en levensenergie in mijn leven bracht en dat was het overwinnen van mijn negatieve gedachten dubbel en dwars waard!


Het overwinnen van mijn negatieve gedachten was niet alleen een kwestie van het overwinnen van de feitelijke gedachten zelf, maar het overwinnen van de depressie in het algemeen.


Jarenlang had ik het idee dat mijn negatieve gedachten realiteit waren en dat niks dat kon veranderen. Op Facebook zag ik Fabian zijn cursus 'Hoe overwin je je negatieve gedachten' voorbij komen en dacht 'niet geschoten is altijd mis'. Het feit dat Fabian zelf geworsteld heeft met depressie en daar bovenop is gekomen gaf mij hoop.


En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. De cursus heeft me zoveel handvatten en inzichten gegeven en ik merk echt dat ik nu veel meer invloed heb in mijn denkwijze.


Ik sta hierdoor nu veel positiever in het leven. Mensen in mijn omgeving en op het werk merken het zelfs op. Ik ben een heel ander mens. Ik kan deze cursus iedereen aanraden die worstelt met negatieve gedachten.  

Mariska

Gedachten zijn geen feiten!

Ik geloof dat onze gedachten een sterke invloed hebben op ons gevoel en gedrag. Als deze drie uit balans zijn dan ontstaat er een disbalans in onze gezondheid.


Twaalf jaar lang stond ik dagelijks op met veel negatieve gedachten. Mijn radars begonnen meteen te draaien met negatieve gedachten zodra ik mijn ogen opendeed. Het liefst bleef ik de hele dag in bed liggen en slapen, zodat ik rust had van al die gedachten. Ik voelde me zwaar depressief in die tijd.


Wat mensen die worstelen met veel negatieve gedachten vaak doen is dat ze die gedachten direct voor waarheid aannemen, maar gedachten zijn geen feiten!


Slecht kunnen slapen


Negatieve gedachten geven continue een gestresst gevoel, een gevoel van 24/7 'aan' staan. De druk om alles gedaan te krijgen die dag zorgt ervoor dat je niet van de dag kunt genieten. Gepieker over wat de dag zal brengen begint. Een uitgeput gevoel overvalt je.


Als je elke dag in deze staat verkeert, zul je je nooit beter gaan voelen. Je vermogen om je negatieve gedachten te overwinnen, wordt beperkt. En dat maakt je niet bepaald gelukkiger. Logisch ook.


Wat mij zelf het meest heeft geholpen om uiteindelijk meer positiviteit, plezier en ontspanning in mijn leven te ervaren, is het overwinnen van mijn negatieve gedachten. Waarom?


Alles begint met een gedachte! En als je kunt kiezen te geloven in negatieve gedachten, dan kun je er ook voor kiezen om te geloven in positieve gedachten.

Negatieve gedachten zijn leugens


Ik nam negatieve gedachten vaak voor waarheid aan zonder er bij stil te staan en vragen te stellen. Maar er zijn wel degelijk meer manieren en mogelijkheden om bepaalde situaties en gebeurtenissen te zien zonder ze meteen te geloven en voor waarheid aan te nemen.


Je kunt namelijk alleen iets veranderen als je bewust bent dat je iets doet. Dus dat is de eerste essentiële stap, herkennen. Deze nieuwe manier van waarnemen maakte dat ik nieuwe keuzes maakte over hoe ik over een situatie of gebeurtenis dacht. En dat veranderde alles!


Ik kreeg hierdoor meer begrip en inzicht in hoe dit voor mij werkt. Ik werd zachter en minder oordelend naar mezelf. Dat is waarom ik deze cursus heb gemaakt.


Nu denk je misschien: 'oké, béétje overdreven Fabian...'  Maar juist dan daag ik je uit om mijn cursus te proberen. Ik stond namelijk ooit in jouw schoenen. Dit betekent niet dat de negatieve gedachten er niet mogen zijn, in tegendeel, we gaan ze de ruimte geven die ze nodig hebben en liefdevol omarmen.  


Tijdens mijn cursus begeleid ik je stap voor stap hoe je je negatieve gedachten kunt overwinnen. En je overwint niet alleen je negatieve gedachten, dit is slechts het eerste resultaat in de schakel die een positief effect zal hebben op je gevoelswereld, als ook op je gedrag. 


Het zal bijvoorbeeld resulteren in je meer ontspannen voelen, plezier ervaren, het aangaan van uitdagingen, het zien van mogelijkheden, genieten van contacten, nieuwe manieren van waarnemen over hoe je een situatie nauwkeuriger kunt zien en meer energie en vreugde in je leven kunt ervaren. 


Geen druk meer, geen stress meer en het gevoel dat je gedachten de baas over jou zijn... de hele dag door. Deze cursus gaat je anders helpen denken, zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Geloof me, je wilt niet meer anders.

Echt een gamechanger!

"Hadden we dit niet op school kunnen leren in plaats van rekenen ofzo. Ik snap nu eindelijk hoe mijn negatieve gedachten een loopje met me nemen in bepaalde situaties. Ik ben niet gek, ik zie het soms gewoon door een donkere bril.''

Jamy

Tools voor het leven

"Fabian begeleid je stap voor stap met concrete voorbeelden uit het dagelijks leven. En hij geeft ook nog eens alternatieven, dat maakt deze cursus zo verhelderend. Oefeningen die ik altijd toe kan passen in de praktijk.''

Dennis

Nooit gedacht...

''Er waren veel negatieve gedachten die dagelijks mijn brein passeerden, maar het overwinnen daarvan, dat dus niet. Dankzij deze cursus ervaar ik veel meer invloed heb en zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik heb een keuze in hoe ik denk!''

Debby

Word baas over je gedachten en stap in je kracht

De cursus 'Hoe overwin ik mijn negatieve gedachten' helpt je aan de hand van drie essentiële elementen om steeds meer vrijheid, plezier, rust, zelfvertrouwen, ontspanning en energie te ervaren zodat je weer meer kunt genieten van het leven.

ontspan

Bewustwording

Door middel van korte video's en oefeningen ontdek je hoe gedachten in het algemeen werken. Met het digitale werkboek breng je in kaart welke soort gedachten jij dagelijks toepast. Verandering kan enkel plaatsvinden wanneer je ervan bewust bent. Tijdens deze cursus word je begeleid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.
richting

Herprogrammeren

Vervolgens gaan we bezig met het onderzoeken van nieuwe manieren van waarnemen en passen we deze waar nodig aan, om zo tot nieuwe geloofsovertuigingen te komen die een veel nauwkeuriger, positiever en realistischer beeld geven van de werkelijkheid. Dat doen we door middel van verschillende mindset technieken en het bijhouden van je werkboek.
Helpen

Toepassen

Als alles kloppend voelt is het tijd om te oefenen in een veilige omgeving. Je kunt veranderingen dan toe gaan passen in de praktijk. Tijdens de gehele cursus word je begeleid door mijzelf, maar daarnaast is er ook een hechte online community. In deze community kun je al jouw vragen stellen en kom je in contact met andere deelnemers waar je ervaringen mee kunt delen.

Waarom bied ik nu deze cursus aan van €197,- voor €77,-

Deze cursus zit nu midden in de lancering met slechts een paar vlieguren, want de cursus is helemaal nieuw!


Ik heb te weinig ervaringsverhalen en reviews van mensen van hoe zij de cursus ervaren. En ik kan best perfectionistisch zijn. Daarom is de prijs nu extra voordelig! 


Als ik komende maand meer ervaringen en reviews heb verzameld van mensen, dan zal ik de puntjes op de 'i' gaan zetten van deze cursus. 


Daarom geef ik alleen NU tijdens de lancering €120 korting! Zo groeit de ervaring, de cursus en dus ook de waarde mee.


Dus worstel je op dit moment veel met negatieve gedachten en wil je daar verandering in aanbrengen?


Meld je dan nu aan voor deze krachtige cursus om je negatieve gedachten te overwinnen. 

online programma hoe overwin je je negatieve gedachten

Dit is hoe ik je ga helpen

online programma, mindset, negatieve gedachten, depressie

Je krijgt direct toegang tot de cursus zodat je meteen kunt beginnen

Je ontvangt de cursus 'Hoe overwin je je negatieve gedachten' waarmee je direct aan de slag kunt. Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen en je hebt levenslang toegang! Tijdens het doorlopen van de cursus zul je een ware transformatie doormaken en overwin je je negatieve gedachten.
depressie video coach

Waardevolle video's en oefeningen helpen je negatieve gedachten overwinnen

De cursus bevat waardevolle video's en oefeningen die je stap voor stap gaan helpen je negatieve gedachten overwinnen.
Werkboek voor het overwinnen van negatieve gedachten

Bonus: Je ontvangt een werkboek om je oefeningen, groei en inzichten bij te houden

Als je meedoet aan de cursus ontvang je nu ook een digitaal werkboek cadeau. Dit werkboek zal nog meer verdieping geven aan je proces tijdens het volgen van de cursus.  

Bonus: Krijg ondersteuning en vind herkenning met gelijkgestemden in de Community

In de community kun 24/7 je vragen stellen aan mij en andere lotgenoten. Je kunt het programma zelfstandig doorlopen of je kunt ervoor kiezen in contact te komen met anderen. Ik weet uit ervaring dat het juist ondersteunend en minder eenzaam is door in contact te komen met gelijkgestemden die werkelijk begrijpen wat depressie is. Je bent niet alleen!
e-book 100 affirmaties bij depressie

Bonus: Je ontvangt het e-book '100 affirmaties bij depressie'

Als je meedoet aan deze cursus ontvang je nu ook het e-book '100 affirmaties bij depressie' cadeau. Deze zullen je proces extra ondersteunen in moeilijke periodes.
online programma hoe overwin je je negatieve gedachten
€ 197,-
€ 77,-

Cursus: Hoe overwin ik negatieve gedachten

Deze cursus helpt je om:


✅ Negatieve gedachten te overwinnen
✅ Nieuwe inzichten, begrip, manieren en keuzemogelijkheden te creëren 
✅ Te leven naar jou waarheid en behoeften
✅ Je ware potentieel te benutten

En het allerbelangrijkste: invloed ervaren dat alles wat je denkt, mogelijk is in je leven!

Jaques

"Echt de moeite waard" 

Sinds kort ben ik met de cursus 'Hoe overwin je je gedachten' begonnen en het heeft mij nu al enorm geholpen om mezelf beter te begrijpen. Voorheen gingen mijn automatische gedachten zo snel met me aan de haal dat er geen speld tussen te krijgen was. Ik had er voor mijn gevoel geen controle over, nu weet ik wel beter.


Het grootste inzicht is dat ik wel degelijk invloed heb in wat ik denk en waar ik in geloof , door erbij stil te staan, te onderzoeken en mezelf vragen te stellen.


Een zeer heldere cursus die voor iedereen toegankelijk is. Dus worstel je veel met negatieve gedachten en gevoelens, dan kan ik deze cursus uit eigen ervaring aanraden. Voor nog geen 100euro heb je een ijzersterke cursus waar je veel aan gaat hebben!
niet in overlevingsstand

Transformeer op elk gebied van je leven

Je mindset, je relaties, je emoties, op het werk, je gedrag, je gezondheid. Al deze gebieden in je leven kunnen positief veranderen dankzij de cursus 'Hoe overwin je je negatieve gedachten'.


Dankzij deze simpele, maar effectieve cursus raak je meer ontspannen en ervaar je meer rust in je hoofd. Je houdt energie over omdat je minder piekert, dus je hebt meer tijd om te doen wat je gelukkig maakt en doordat jij nu anders in het leven staat, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. 


Door nu aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een krachtige gedachtengoed, hoef je niet langer in strijd te blijven met het leven. 


Je zal ontdekken dat een vreugdevol leven, waarin jij al je dromen kunt waarmaken binnen handbereik is.

Daisy

"Wauw, wat een waardevolle cursus!" 

"Ik heb in de vakantie je cursus gevolgd en het heeft me zo veel opgeleverd. Het werkboek was heel fijn om in te werken en je gratis e-book met 100 positieve affirmaties ligt naast mijn bed, iedere dag kies ik een affirmatie uit voor die dag, zo fijn om de dag mee te starten. Dankjewel Fabian!"

Wat als het tóch niet is wat ik ervan verwacht?

Als de cursus 'Hoe overwin ik mijn negatieve gedachten' niet doet wat je gehoopt had, krijg je jouw gehele investering in deze cursus terug. Je profiteert namelijk van een 14 dagen, niet goed, geld terug garantie.


Je kunt alles wat ik je aanbied uitproberen en overal toegang toe krijgen – helemaal zonder risico.

Probeer het risicoloos uit!