7 praktische tips bij depressie

Dit e-book bevat 7 gratis praktische tips bij depressie die je helpen anders om te gaan met de dagelijkse worstelingen van een depressie.

In dit e-book ontdek je hoe je:

  • Grip krijgt op je gedachten
  • Invloed uitoefent op denken, voelen en doen
  • Meer zelfcompassie krijgt
  • Grenzen aangeeft en wat dat voor jou oplevert
  • Meteen meer rust en ontspanning creëert
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?
Gratis Download
Gratis e-book 7 tips bij depressie

Ik heb je e-book gedownload en heb elke dag één oefening gedaan! Ik heb er veel baat bij, dankjewel lieve Fabian

Naomi - 26 jaar

Waarom dit e-book?

Mijn naam is Fabian Ruijgrok en ik was achttien toen ik met depressie te maken kreeg. Waar mijn leeftijdgenoten druk waren met studeren en uitgaan, stortte mijn wereld volledig in.

Ik had te lang mijn gevoelens opgekropt. Ik cijferde mijzelf steeds maar weer weg om anderen te blij te houden en ik wilde hen niet tot last zijn met mijn 'lasten'. Ook pleasen deed ik dagelijks, om lief gevonden te worden. Ik was constant op zoek naar bevestiging buiten mijzelf.

Daarnaast leek het leven aan me voorbij te razen met een full-time studie, 20 uur werken, 7 keer per week topsporten en onderhouden van vriendschappen. Ik ging maar door, totdat ik dus daadwerkelijk instortte en er niet anders op zat dan met mezelf aan de slag te gaan.

Ik heb dit e-book geschreven voor mensen die worstelen met depressie. Zelf heb ik twaalf jaar geworsteld met depressie dus ik weet hoe een depressie voelt. 

Als ervaringsdeskundige weet ik dat het niet altijd even makkelijk is. De ene dag lukt het je wel naar buiten te gaan en de andere dag is uit bed komen al een hele prestatie.

Naast het inschakelen van hulp zijn er ook dingen die je al direct zelfstandig kunt doen. Ja het gebeurt niet vanzelf dus je zult er iets voor ‘moeten’ doen als je verandering wilt. 

O.a. hebben deze 7 waardevolle oefeningen mij geholpen om mijn dagelijkse worsteling met depressie draagbaarder te maken.

Nadat ik mijn depressie heb weten te helen werd mijn missie steeds duidelijker. Ik mag als ervaringsdeskundige andere mensen helpen tijdens hun worsteling met depressie. Mensen voelen zich vaak voor het eerst écht begrepen

Fabian Ruijgrok

''Mijn missie is een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen die worstelen met depressie in Nederland''

Ik heb zelf het pad bewandeld en mijn hele levenstijl aangepast om nu op het punt te komen dat ik andere mensen daadwerkelijk kan ondersteunen in hun worsteling met depressie. Mijn grootste drijfveren zijn passie, zingeving en creëren in vrijheid wat mij gelukkig maakt.

Ik zal de laatste zijn die zegt dat het makkelijk is, maar als het makkelijk zou zijn dan zouden er geen 800.000 mensen te maken hebben met een depressie.

Wanneer je dit gratis e-book hebt gedownload, laat dat zien dat je de wil hebt om het anders te gaan doen. Want als je verandert wat je altijd al deed, leidt dat tot andere resultaten. Het zou zomaar het verschil van overleven naar leven kunnen zijn!

12.000+

Volgers op sociale media

2411+

Downloads van e-books

12 jaar

Ervaring met depressie

Ervaringen van andere lotgenoten

gratis e-book tips bij depressie ervaring Caroline

Caroline - 32 jaar

In één keer uitgelezen! Het leek wel alsof het voor mij was geschreven, zeer prettig om te lezen en verder moed uitgehaald om mijn handvatten uit te breiden
gratis e-book tips bij depressie ervaring Michael

Michael - 44 jaar

De oefeningen hebben mij anders leren nadenken. Het heeft me geholpen om een stapje verder te komen in mijn eigen depressie.
gratis e-book tips bij depressie ervaring Anouk
Anouk - 23 jaar
Dit e-book heeft me bewust gemaakt om stappen te zetten. De korte maar ondersteunende oefeningen motiveren me ook om me er toe te zetten!

Ben jij klaar voor verandering?

Zeven dagen lang, 15 minuten per dag, één oefening en er zullen dingen veranderen. In dit e-book  ontdek je hoe je:
  • Grip krijgt op je gedachten
  • Invloed uitoefent op denken, voelen en doen
  • Meer zelfcompassie krijgt
  • Grenzen aangeeft en wat dat voor jou oplevert
  • Meteen meer rust en ontspanning creëert
50%
Je bent er bijna!
Waar mag ik het e-book naartoe sturen?
Download
Gratis e-book 7 tips bij depressie